Redovisningskonsult i Lysekil

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Lysekil - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Lysekil som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Lysekil. Sammanlagt finns det 2 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Lysekil att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Lysekil. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Lysekil.
Annons:

Redovisningskonsulter i Lysekil

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Lysekil som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Lysekil.

Peter Broman Redovisningstjänst AB
Fiskareg. 4
453 33 LYSEKIL


Sjölunds Redovisning I Immestad AB
Lyse-Fiskebäck 300
453 91 LYSEKIL

Annons:

Redovisningsbyrå i Lysekil

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Lysekil är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Lysekil. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Lysekil som driver enskild firma eller aktiebolag i Lysekil och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Lysekil. Kontakta ett par olika företag i Lysekil för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Lysekil.

Redovisningskonsultfakta om orten Lysekil

I Lysekil finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Lysekil.

Lysekil är en tätort i Bohuslän och centralort i Lysekils kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger vid Gullmarsfjorden och är sedan mitten av 1800-talet en populär badort. Förutom den viktiga turismen omfattas näringslivet också av bland annat fiskindustri, marin forskning (havsfiskelabratorium) och petrokemisk industri i form av Preemraf

Yta: 375,43 hektar
Invånarantal: 7628, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Lysekil när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Lysekil.

Sammanlagt hittade vi i Lysekil 2 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Lysekil passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Västra Götaland.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.