Redovisningskonsult i Ljungskile

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Ljungskile - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Ljungskile som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Ljungskile. Sammanlagt finns det 5 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Ljungskile att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Ljungskile. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Ljungskile.
Annons:

Redovisningskonsulter i Ljungskile

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Ljungskile som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Ljungskile.

P. Fredriksson Redovisning
Häljeröd 530
459 94 LJUNGSKILE


Sek Revision AB
Vällebergsv. 19
459 30 LJUNGSKILE


Ulvesunds Redovisningskonsult AB
Ulvöv. 26
459 93 Ljungskile


Bokföringsfirma I. Ek
Ljungs Åker 546
459 91 Ljungskile


E. Persson Redovisning i Markaryd
Restenäs Ö 128
459 93 Ljungskile

Annons:

Redovisningsbyrå i Ljungskile

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Ljungskile är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Ljungskile. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Ljungskile som driver enskild firma eller aktiebolag i Ljungskile och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Ljungskile. Kontakta ett par olika företag i Ljungskile för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Ljungskile.

Redovisningskonsultfakta om orten Ljungskile

I Ljungskile finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Ljungskile.

Ljungskile är en tätort i Uddevalla kommun. Ljungskile genomkorsas av Bohusbanan, samt motorvägen E6 och har från- och tillfartsvägen, länsväg 167 mot Lilla Edet. Orten är bland annat känd för fotbollslaget Ljungskile SK som sedan 2009 spelar i Superettan och som under två säsonger spelat i Allsvenskan: 1997 och 2008.

Yta: 360,14 hektar
Invånarantal: 3375, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Ljungskile när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Ljungskile.

Sammanlagt hittade vi i Ljungskile 5 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Ljungskile passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Västra Götaland.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.