Redovisningskonsult i Askim

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Askim - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Askim som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Askim. Sammanlagt finns det 11 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Askim att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Askim. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Askim.
Annons:

Redovisningskonsulter i Askim

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Askim som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Askim.

Landhquist Redovisning AB
Sisjö kullegata 8
436 32 ASKIM


LET Redovisning
St. Åvägen 21
436 34 ASKIM


Actricia Skatt & Redovisning AB
Datav. 6 A
436 32 ASKIM


Memax Redovisning AB
Datavägen 14B
436 32 Askim


Crab, Controller - Revision AB
Hantverksvägen 1
436 33 Askim


Magnus Öberg Redovisningsbyrå AB
Datavägen 14A
436 32 ASKIM


Hurtigs Revisionsbyrå AB
Sisjö kullegata 8
436 32 ASKIM


Askims Redovisning AB
Sisjö kullegata 8
436 32 ASKIM


J E Ekonomikonsult AB
St. Åvägen 21
436 34 ASKIM


Review Revision AB
Askims Verkstadsv. 5 A
436 34 ASKIM


Signäs Redovisningsbyrå AB
Datav. 6 B
436 32 ASKIM

Annons:

Redovisningsbyrå i Askim

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Askim är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Askim. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Askim som driver enskild firma eller aktiebolag i Askim och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Askim. Kontakta ett par olika företag i Askim för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Askim.

Redovisningskonsultfakta om orten Askim

I Askim finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Askim när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Askim.

Sammanlagt hittade vi i Askim 11 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Askim passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Västra Götaland.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.