Redovisningskonsult i Obbola

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Obbola - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Obbola som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Obbola. Sammanlagt finns det 1 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Obbola att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Obbola. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Obbola.
Annons:

Redovisningskonsulter i Obbola

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Obbola som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Obbola.

Hallbackens redovisning AB
Hallbacksv. 9
913 42 Obbola

Annons:

Redovisningsbyrå i Obbola

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Obbola är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Obbola. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Obbola som driver enskild firma eller aktiebolag i Obbola och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Obbola. Kontakta ett par olika företag i Obbola för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Obbola.

Redovisningskonsultfakta om orten Obbola

I Obbola finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Obbola.

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Yta: 256,08 hektar
Invånarantal: 2197, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Obbola när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Obbola.

Sammanlagt hittade vi i Obbola 1 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Obbola passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Västerbotten.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.