Redovisningskonsult i Gimo

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Gimo - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Gimo som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Gimo. Sammanlagt finns det 1 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Gimo att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Gimo. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Gimo.
Annons:

Redovisningskonsulter i Gimo

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Gimo som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Gimo.

Roos Redovisning & Konsultation AB
Björkv. 17
747 42 Gimo

Annons:

Redovisningsbyrå i Gimo

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Gimo är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Gimo. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Gimo som driver enskild firma eller aktiebolag i Gimo och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Gimo. Kontakta ett par olika företag i Gimo för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Gimo.

Redovisningskonsultfakta om orten Gimo

I Gimo finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Gimo.

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Gimo när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Gimo.

Sammanlagt hittade vi i Gimo 1 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Gimo passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Uppsala.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.