Redovisningskonsult i Bålsta

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Bålsta - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Bålsta som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Bålsta. Sammanlagt finns det 6 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Bålsta att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Bålsta. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Bålsta.
Annons:

Redovisningskonsulter i Bålsta

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Bålsta som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Bålsta.

AB Henrik Ekonomi & Marknadskonsulterna
V. Myrskären 29
746 91 BÅLSTA


M.I.L Redovisning AB
Kaprifolv. 12
746 51 BÅLSTA


Sagaliden Redovisning AB
Västerängsv. 16
746 34 Bålsta


Lb Företagsekonomi
Hackav. 12
746 39 BÅLSTA


Monica Lindberg Dokumentation & Bokförin
Kalmarsandsv. 2 G
746 31 BÅLSTA


Ekonomikonsult
Vänersborgsv. 5
746 34 Bålsta

Annons:

Redovisningsbyrå i Bålsta

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Bålsta är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Bålsta. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Bålsta som driver enskild firma eller aktiebolag i Bålsta och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Bålsta. Kontakta ett par olika företag i Bålsta för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Bålsta.

Redovisningskonsultfakta om orten Bålsta

I Bålsta finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Bålsta när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Bålsta.

Sammanlagt hittade vi i Bålsta 6 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Bålsta passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Uppsala.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.