Redovisningskonsult i Trångsund

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Trångsund - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Trångsund som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Trångsund. Sammanlagt finns det 6 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Trångsund att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Trångsund. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Trångsund.
Annons:

Redovisningskonsulter i Trångsund

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Trångsund som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Trångsund.

Cornelia Mix Redovisningskonsult
Printz v. 35
142 66 Trångsund


Redovisningsbyrån Skandia AB
Essv. 16
142 66 Trångsund


Ulla-Britts Redovisning O Konsult
Tornslingan 18
142 61 TRÅNGSUND


Drefviken Redovisning AB
Friskyttev. 2
142 63 TRÅNGSUND


Ruth Öhman Redovisning & Rådgivning AB
Hagenv. 22
142 65 TRÅNGSUND


Vadvikens Redovisning
Balettv. 107
142 64 Trångsund

Annons:

Redovisningsbyrå i Trångsund

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Trångsund är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Trångsund. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Trångsund som driver enskild firma eller aktiebolag i Trångsund och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Trångsund. Kontakta ett par olika företag i Trångsund för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Trångsund.

Redovisningskonsultfakta om orten Trångsund

I Trångsund finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Trångsund.

Trångsund är en kommundel av Huddinge kommun i Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Namnet "Trångsund" härrör från det trånga sundet (det trängsta) i den närliggande Drevviken.

Yta: 22,3 km2
Invånarantal: 9 912, år 2011

Här kan du ta del av ytterligare information om Trångsund när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Trångsund.

Sammanlagt hittade vi i Trångsund 6 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Trångsund passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Stockholm.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.