Redovisningskonsult i Stockholm

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Stockholm - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Stockholm som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Stockholm. Sammanlagt finns det 7 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Stockholm att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Stockholm. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Stockholm.
Annons:

Redovisningskonsulter i Stockholm

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Stockholm som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Stockholm.

Södermalms Redovisningsbyrå, AB
Götg. 96
118 62 Stockholm


Accountor Ekonomi & Rådgivning AB
S:t Eriksg. 113
113 43 Stockholm


Öhman & Partners Ekonomi och Juridik AB
Hammarby Allé 93
120 63 Stockholm


Lestra Ekonomi i Stockholm AB
Kungstensgatan 49
113 59 Stockholm


Ekonomikonsult Lars-Åke Dismats AB
Barnhusgatan 3
111 23 Stockholm


Redovisningsgruppen Olofsson AB
Gotlandsg. 84
116 38 STOCKHOLM


Alltiett Redovisningsbyrå AB
Erik Dahlbergsgatan 24
115 32 Stockholm

Annons:

Redovisningsbyrå i Stockholm

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Stockholm är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Stockholm. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Stockholm som driver enskild firma eller aktiebolag i Stockholm och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Stockholm. Kontakta ett par olika företag i Stockholm för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Stockholm.

Redovisningskonsultfakta om orten Stockholm

I Stockholm finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Stockholm.

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Stockholm när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Stockholm.

Sammanlagt hittade vi i Stockholm 7 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Stockholm passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Stockholm.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.