Redovisningskonsult i Sollentuna

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Sollentuna - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Sollentuna som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Sollentuna. Sammanlagt finns det 9 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Sollentuna att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Sollentuna. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Sollentuna.
Annons:

Redovisningskonsulter i Sollentuna

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Sollentuna som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Sollentuna.

Attunda Ekonomi AB
Frejavägen 35
191 46 Sollentuna


Edsbacka Redovisningsbyrå AB
Djupdalsvägen 30
192 51 Sollentuna


Lundqvist Ekonomikonsulter AB
Rotebergsvägen 9
192 78 Sollentuna


Ekoproffsen i Norrort AB
Skolv. 16
192 70 Sollentuna


Amon Revision AB
Fridshyddev. 5
191 36 SOLLENTUNA


Lundqvist Revision, KB
Rotebergsv. 9
192 78 Sollentuna


Jurist- & ekonomicenter Annelie Berg AB
Margreteborgsvägen 24
191 37 Sollentuna


Tennemar Ekonomi AB
Edsviksv. 46 C
191 45 SOLLENTUNA


Facilius Ekonomi&Juridik AB
Kuskv. 4
191 62 Sollentuna

Annons:

Redovisningsbyrå i Sollentuna

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Sollentuna är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Sollentuna. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Sollentuna som driver enskild firma eller aktiebolag i Sollentuna och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Sollentuna. Kontakta ett par olika företag i Sollentuna för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Sollentuna.

Redovisningskonsultfakta om orten Sollentuna

I Sollentuna finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Sollentuna.

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Här kan du ta del av ytterligare information om Sollentuna när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Sollentuna.

Sammanlagt hittade vi i Sollentuna 9 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Sollentuna passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Stockholm.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.