Redovisningskonsult i Kungsängen

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Kungsängen - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Kungsängen som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Kungsängen. Sammanlagt finns det 8 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Kungsängen att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Kungsängen. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Kungsängen.
Annons:

Redovisningskonsulter i Kungsängen

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Kungsängen som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Kungsängen.

Kungsängens Redovisningsservice
Ringvägen 14
196 30 Kungsängen


Siffror Och Papper Katarina Rosenqvist
Saltstigen 18
196 33 KUNGSÄNGEN


E & K Redovisningskonsulter AB
Furuhällsv. 6
196 40 KUNGSÄNGEN


Yngvarsson Redovisning AB
Långdansv. 8
196 37 KUNGSÄNGEN


J. Arvidssons Bokföringsbyrå
Hambov. 6
196 37 KUNGSÄNGEN


Bo Åberg Revisionsbyrå AB
Backstigen 6
196 30 Kungsängen


Skatt & Ekonomikonsult Sverige AB
Mätarv. 5 B
196 37 KUNGSÄNGEN


M. Stenberg Ekonomitjänst
Violinv. 11
196 37 KUNGSÄNGEN

Annons:

Redovisningsbyrå i Kungsängen

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Kungsängen är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Kungsängen. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Kungsängen som driver enskild firma eller aktiebolag i Kungsängen och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Kungsängen. Kontakta ett par olika företag i Kungsängen för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Kungsängen.

Redovisningskonsultfakta om orten Kungsängen

I Kungsängen finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Kungsängen.

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Kungsängen när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Kungsängen.

Sammanlagt hittade vi i Kungsängen 8 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Kungsängen passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Stockholm.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.