Redovisningskonsult i Kista

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Kista - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Kista som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Kista. Sammanlagt finns det 10 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Kista att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Kista. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Kista.
Annons:

Redovisningskonsulter i Kista

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Kista som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Kista.

PwC
Färög. 33 Kista Science Tower
164 51 KISTA


A:J Ekonomiservice
Jyllandsg. 229
164 47 Kista


Revisionstjänst Per-Olof Pettersson AB
Isafjordsg. 22 B
164 40 KISTA


Redovira Redovisnings
Pargasg. 21
164 71 KISTA


Pricewaterhousecoopers I Sverige AB
Färög. 33
164 51 KISTA


Silia Ekonomi AB
Kastrupg. 7
164 41 Kista


Haninge Redovisningsbyrå AB
Jan Stenbecks torg 17
164 40 KISTA


Mirror Accounting AB
Färög. 33
164 51 KISTA


K2 Redovisningsgruppen AB
Isafjordsg. 39 B
164 40 KISTA


Yvonne Hedlund Redovisning AB
Norgegatan 2
164 32 Kista

Annons:

Redovisningsbyrå i Kista

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Kista är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Kista. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Kista som driver enskild firma eller aktiebolag i Kista och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Kista. Kontakta ett par olika företag i Kista för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Kista.

Redovisningskonsultfakta om orten Kista

I Kista finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du ta del av ytterligare information om Kista när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Kista.

Sammanlagt hittade vi i Kista 10 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Kista passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Stockholm.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.