Redovisningskonsult i Järna

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Järna - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Järna som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Järna. Sammanlagt finns det 3 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Järna att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Järna. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Järna.
Annons:

Redovisningskonsulter i Järna

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Järna som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Järna.

Marcus Stenius Konsult & Redovisning
Solberga 24 A
153 91 JÄRNA


Redovisningsbyrå G Sahlberg
Storg. 47
153 30 Järna


Keep Balance AB
Rudsjöv. 15
153 38 Järna

Annons:

Redovisningsbyrå i Järna

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Järna är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Järna. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Järna som driver enskild firma eller aktiebolag i Järna och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Järna. Kontakta ett par olika företag i Järna för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Järna.

Redovisningskonsultfakta om orten Järna

I Järna finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Järna.

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Järna när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Järna.

Sammanlagt hittade vi i Järna 3 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Järna passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Stockholm.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.