Redovisningskonsult i Järfälla

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Järfälla - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Järfälla som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Järfälla. Sammanlagt finns det 8 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Järfälla att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Järfälla. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Järfälla.
Annons:

Redovisningskonsulter i Järfälla

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Järfälla som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Järfälla.

Brizå Företagsadministration AB
Meteorv. 13 A
175 60 Järfälla


Allians Revision & Redovisning AB
Häradsv. 18
177 46 Järfälla


Smw Redovisning AB
Sturevägen 3
177 56 JÄRFÄLLA


Dix Revision AB
Girovägen 7
175 62 Järfälla


Per Hasselqvist Ekonomi & Redovisning AB
Biskop Nils v. 17
176 76 Järfälla


Actus Revision AB
Veddestavägen 13
175 62 Järfälla


Prima Konsult Redovisningstjänster I Stockholm
Agrarv. 2
175 44 Järfälla


Sonora Revision Bo Åkerberg AB
Vattmyragränd 39
177 39 Järfälla

Annons:

Redovisningsbyrå i Järfälla

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Järfälla är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Järfälla. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Järfälla som driver enskild firma eller aktiebolag i Järfälla och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Järfälla. Kontakta ett par olika företag i Järfälla för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Järfälla.

Redovisningskonsultfakta om orten Järfälla

I Järfälla finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här kan du ta del av ytterligare information om Järfälla när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Järfälla.

Sammanlagt hittade vi i Järfälla 8 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Järfälla passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Stockholm.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.