Redovisningskonsult i Farsta

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Farsta - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Farsta som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Farsta. Sammanlagt finns det 6 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Farsta att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Farsta. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Farsta.
Annons:

Redovisningskonsulter i Farsta

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Farsta som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Farsta.

S&S Bokföring
Säffleg. 7
123 44 FARSTA


PERM Redovisning AB
Östmarksgatan 7
123 42 FARSTA


Resurs Ekonomi, M. Runsten AB
Östmarksg. 7
123 42 FARSTA


Compenso Redovisning AB
Munkforsplan 33
123 47 Farsta


Säfvelin Revisionsbyrå AB
Pepparv. 27
123 56 Farsta


Bokföringsbyrå Mark Timbrant AB
Larsbodav. 50
123 41 Farsta

Annons:

Redovisningsbyrå i Farsta

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Farsta är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Farsta. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Farsta som driver enskild firma eller aktiebolag i Farsta och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Farsta. Kontakta ett par olika företag i Farsta för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Farsta.

Redovisningskonsultfakta om orten Farsta

I Farsta finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du ta del av ytterligare information om Farsta när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Farsta.

Sammanlagt hittade vi i Farsta 6 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Farsta passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Stockholm.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.