Redovisningskonsult i Färentuna

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Färentuna - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Färentuna som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Färentuna. Sammanlagt finns det 5 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Färentuna att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Färentuna. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Färentuna.
Annons:

Redovisningskonsulter i Färentuna

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Färentuna som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Färentuna.

Färentuna Företagsservice AB
Ettans Väg 15
179 97 Färentuna


Ermén Produktion & Redovisning AB
Stigbergsslingan 7
179 98 Färentuna


Ekonomitjänst Ulrica Jonsson
Högby 10
179 98 Färentuna


Skeppsbacka Bokföringsbyrå
Kungshäll 5
179 97 FÄRENTUNA


SF Redovisning O Design
Frälsegårdsv. 12
179 97 FÄRENTUNA

Annons:

Redovisningsbyrå i Färentuna

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Färentuna är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Färentuna. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Färentuna som driver enskild firma eller aktiebolag i Färentuna och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Färentuna. Kontakta ett par olika företag i Färentuna för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Färentuna.

Redovisningskonsultfakta om orten Färentuna

I Färentuna finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Färentuna.

Färentuna är en före detta småort i Ekerö kommun och kyrkby i Färentuna socken på Färingsö. År 2005 bodde 68 personer i Färentuna. Här finns Färentuna kyrka som byggdes på 1100-talet. Inmurade i kyrkan finns runstenarna Upplands runinskrifter 20. I Färentuna finns en skola, med förskoleklass-årskurs 6.

Yta: 9 hektar
Invånarantal: 68, år 2005

Här kan du ta del av ytterligare information om Färentuna när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Färentuna.

Sammanlagt hittade vi i Färentuna 5 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Färentuna passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Stockholm.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.