Redovisningskonsult i Katrineholm

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Katrineholm - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Katrineholm som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Katrineholm. Sammanlagt finns det 7 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Katrineholm att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Katrineholm. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Katrineholm.
Annons:

Redovisningskonsulter i Katrineholm

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Katrineholm som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Katrineholm.

Havsörnens Redovisning
Jaktstigen 9
641 35 KATRINEHOLM


LR Redovisning och Revision AB
Drottningg. 8
641 30 Katrineholm


PwC
Mejerig. 13
641 39 KATRINEHOLM


Redovisarna Hans Fredriksson AB
Drottningg. 6
641 30 Katrineholm


Redovisarna i Katrineholm
Stallg. 1
641 33 KATRINEHOLM


Oppunda Revision Och Redovisning AB
Claestorpsv. 24
641 51 KATRINEHOLM


Redovisarna I Katrineholm AB
Bergsg. 9
641 33 KATRINEHOLM

Annons:

Redovisningsbyrå i Katrineholm

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Katrineholm är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Katrineholm. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Katrineholm som driver enskild firma eller aktiebolag i Katrineholm och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Katrineholm. Kontakta ett par olika företag i Katrineholm för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Katrineholm.

Redovisningskonsultfakta om orten Katrineholm

I Katrineholm finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Katrineholm när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Katrineholm.

Sammanlagt hittade vi i Katrineholm 7 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Katrineholm passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Södermanland.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.