Redovisningskonsult i Skurup

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Skurup - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Skurup som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Skurup. Sammanlagt finns det 6 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Skurup att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Skurup. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Skurup.
Annons:

Redovisningskonsulter i Skurup

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Skurup som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Skurup.

CK Revisioner AB
St. Torgg. 12
274 34 Skurup


Bk Bokföring
Hornsg. 15
274 32 Skurup


Marie Ivarsson Redovisning
Söderg. 74
274 34 Skurup


Agneta Rundquist Bokf & Ek, AB
Söderg. 74
274 34 Skurup


LRF Konsult
Kyrkogatan 25
274 34 Skurup


Ekonomikonsulterna AB
St. Torgg. 10
274 34 Skurup

Annons:

Redovisningsbyrå i Skurup

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Skurup är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Skurup. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Skurup som driver enskild firma eller aktiebolag i Skurup och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Skurup. Kontakta ett par olika företag i Skurup för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Skurup.

Redovisningskonsultfakta om orten Skurup

I Skurup finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Skurup.

Skurup är en tätort och centralort i Skurups kommun i Skåne län. Tätorten är ett typiskt järnvägssamhälle som vuxit fram vid järnvägen mellan Malmö och Ystad under industrialismens barndom. Bebyggelsen består till stor del av enfamiljshus och villor, men har även några områden med flerfamiljshus i 1-4 plan.

Yta: 476,73 hektar
Invånarantal: 7565, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Skurup när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Skurup.

Sammanlagt hittade vi i Skurup 6 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Skurup passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Skåne.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.