Redovisningskonsult i Lund

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Lund - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Lund som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Lund. Sammanlagt finns det 14 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Lund att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Lund. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Lund.
Annons:

Redovisningskonsulter i Lund

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Lund som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Lund.

Accountor Ekonomi & Rådgivning AB
Medicon Village AB
223 81 LUND


Addinord Redovisningsbyrå AB
Torins Gränd 4
224 74 Lund


Kösters Ekonomibyrå AB
Klosterg. 9
222 22 LUND


Bokförarna Jmlp AB
Gnejsvägen 2
224 78 Lund


Cerid Redovisningsbyrå AB
Svaneg. 10
222 24 LUND


Redovisningsgruppen RI AB
Traktorv. 12
226 60 LUND


Brf-Konsult i Lund AB
Järnåkrav. 3
222 25 Lund


SYDEK - Rådgivare i samverkan
Glimmerv. 6
224 78 Lund


Liberty Business Service
Sockerkokaregatan 8
222 36 Lund


PwC
Scheelev. 27
223 63 LUND


Företagsrevision AB, H N
Klosterg. 1 D
222 22 LUND


Ekonomikonsult Clw AB
Sunnanv. 18 R
222 26 LUND


Redovisningskonsulten Bengt Berglund
Svaneg. 10
222 24 LUND


MT Accounting AB
St. Söderg. 8 C
222 23 Lund

Annons:

Redovisningsbyrå i Lund

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Lund är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Lund. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Lund som driver enskild firma eller aktiebolag i Lund och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Lund. Kontakta ett par olika företag i Lund för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Lund.

Redovisningskonsultfakta om orten Lund

I Lund finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Lund när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Lund.

Sammanlagt hittade vi i Lund 14 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Lund passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Skåne.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.