Redovisningskonsult i Limhamn

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Limhamn - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Limhamn som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Limhamn. Sammanlagt finns det 8 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Limhamn att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Limhamn. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Limhamn.
Annons:

Redovisningskonsulter i Limhamn

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Limhamn som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Limhamn.

Hultman Bokföringsbyrå, Marina
Tegnérgränd 24
216 12 Limhamn


Ekonomihuset Moberg AB
Geijersgatan 4B
216 18 Limhamn


FöretagsEkonomerna
Järnvägsgatan 53
216 16 Limhamn


Småföretagarnas Redovisningshjälp
Smedg. 5
216 18 Limhamn


Jml Redovisning AB
Stenshuvudsg. 21
216 17 LIMHAMN


Civilekonom Per G. Möller AB
Järnvägsg. 53
216 16 Limhamn


Edmans Ekonomihus AB
Tycho Brahegatan 10
216 12 Limhamn


Lb Bokföring & Redovisning AB
Greveg. 67
216 22 LIMHAMN

Annons:

Redovisningsbyrå i Limhamn

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Limhamn är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Limhamn. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Limhamn som driver enskild firma eller aktiebolag i Limhamn och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Limhamn. Kontakta ett par olika företag i Limhamn för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Limhamn.

Redovisningskonsultfakta om orten Limhamn

I Limhamn finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Limhamn när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Limhamn.

Sammanlagt hittade vi i Limhamn 8 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Limhamn passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Skåne.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.