Redovisningskonsult i Landskrona

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Landskrona - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Landskrona som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Landskrona. Sammanlagt finns det 3 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Landskrona att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Landskrona. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Landskrona.
Annons:

Redovisningskonsulter i Landskrona

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Landskrona som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Landskrona.

Revisorshuset i Landskrona AB
Kungsgatan 17
261 31 Landskrona


PwC
Östervångsplan 15
261 44 Landskrona


Redovisningskontor i Landskrona
Pilgården 6 B
261 42 Landskrona

Annons:

Redovisningsbyrå i Landskrona

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Landskrona är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Landskrona. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Landskrona som driver enskild firma eller aktiebolag i Landskrona och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Landskrona. Kontakta ett par olika företag i Landskrona för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Landskrona.

Redovisningskonsultfakta om orten Landskrona

I Landskrona finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Landskrona.

Landskrona är centralort i Landskrona kommun. Tätorten hade 30499 invånare år 2010. Den ligger vid Öresund i västra Skåne, mellan Helsingborg och Lund. Landskrona stad grundades möjligen den 20 mars 1413, då fiskeläget Sønder Sæby gavs stadsprivilegier av unionskungen Erik av Pommern.

Yta: 12,09 km2
Invånarantal: 30499, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Landskrona när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Landskrona.

Sammanlagt hittade vi i Landskrona 3 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Landskrona passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Skåne.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.