Redovisningskonsult i Kristianstad

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Kristianstad - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Kristianstad som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Kristianstad. Sammanlagt finns det 5 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Kristianstad att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Kristianstad. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Kristianstad.
Annons:

Redovisningskonsulter i Kristianstad

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Kristianstad som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Kristianstad.

Barbaras Redovisning AB
Neptunusvägen 21
291 70 Kristianstad


PwC
Tivoligatan 2
291 31 Kristianstad


KPMG
Västra Storgatan 51
291 31 Kristianstad


Redovisnings Centrum AB
Kockumsg. 6
291 32 Kristianstad


Cs Ekonomibyrå i Skåne AB
Ö. Storg. 44
291 31 KRISTIANSTAD

Annons:

Redovisningsbyrå i Kristianstad

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Kristianstad är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Kristianstad. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Kristianstad som driver enskild firma eller aktiebolag i Kristianstad och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Kristianstad. Kontakta ett par olika företag i Kristianstad för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Kristianstad.

Redovisningskonsultfakta om orten Kristianstad

I Kristianstad finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Kristianstad.

Kristianstad är en tätort som är centralort i Kristianstads kommun i Skåne län. Orten är Sveriges 30:e största tätort och Skånes fjärde största, med 35 711 invånare. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum och över 3 500 personer är anställda inom livsmedelsindustrin...

Yta: 1 768,62 hektar
Invånarantal: 35711, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Kristianstad när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Kristianstad.

Sammanlagt hittade vi i Kristianstad 5 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Kristianstad passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Skåne.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.