Redovisningskonsult i Kivik

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Kivik - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Kivik som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Kivik. Sammanlagt finns det 3 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Kivik att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Kivik. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Kivik.
Annons:

Redovisningskonsulter i Kivik

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Kivik som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Kivik.

Ekonomikonsult Christer Malm
Avenboksvägen 8
277 31 Kivik


ALBO Redovisningsbyrå
Ravlunda Byav. 12
277 37 Kivik


Redovisningsaktiebolaget Bengt Andréasson
Svinaberga 72
277 35 Kivik

Annons:

Redovisningsbyrå i Kivik

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Kivik är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Kivik. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Kivik som driver enskild firma eller aktiebolag i Kivik och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Kivik. Kontakta ett par olika företag i Kivik för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Kivik.

Redovisningskonsultfakta om orten Kivik

I Kivik finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Kivik.

Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Yta: 125,26 hektar
Invånarantal: 960, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Kivik när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Kivik.

Sammanlagt hittade vi i Kivik 3 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Kivik passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Skåne.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.