Redovisningskonsult i Fjälkinge

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Fjälkinge - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Fjälkinge som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Fjälkinge. Sammanlagt finns det 3 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Fjälkinge att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Fjälkinge. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Fjälkinge.
Annons:

Redovisningskonsulter i Fjälkinge

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Fjälkinge som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Fjälkinge.

Redovisningsbyrån Debet & Kredit Åsa Bjerstedt Jönsson
Bodav. 36
291 69 Fjälkinge


Åke Nilsson Revisionsbyrå AB
G. Fjälkingev. 262
291 69 Fjälkinge


Mikab Redovisning AB
Killevadsv. 28
291 67 Fjälkinge

Annons:

Redovisningsbyrå i Fjälkinge

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Fjälkinge är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Fjälkinge. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Fjälkinge som driver enskild firma eller aktiebolag i Fjälkinge och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Fjälkinge. Kontakta ett par olika företag i Fjälkinge för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Fjälkinge.

Redovisningskonsultfakta om orten Fjälkinge

I Fjälkinge finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Fjälkinge.

Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Yta: 134,81 hektar
Invånarantal: 1690, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Fjälkinge när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Fjälkinge.

Sammanlagt hittade vi i Fjälkinge 3 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Fjälkinge passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Skåne.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.