Redovisningskonsult i Åhus

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Åhus - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Åhus som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Åhus. Sammanlagt finns det 7 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Åhus att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Åhus. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Åhus.
Annons:

Redovisningskonsulter i Åhus

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Åhus som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Åhus.

ÅREV Lennart Johansson Redovisning & Revisionsbyrå i Åhus AB
Paradisv. 57
296 32 åhus


Emilssons Revisionsbyrå HB
Eskadervägen 7
296 37 Åhus


Kristianstad Redovisningstjänst
Spetalsv. 4
296 35 ÅHUS


Ekonomikonsult Ingegerd Zirkelbach AB
S. Piggag. 19
296 32 åhus


KR Bokföring och Redovisning AB
Kryssarev. 8
296 37 ÅHUS


HB Åhus Revisionsbyrå
Erik Håkans v. 12
296 38 åhus


Cefyra Ekonomi AB
Villav. 50 C
296 38 åhus

Annons:

Redovisningsbyrå i Åhus

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Åhus är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Åhus. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Åhus som driver enskild firma eller aktiebolag i Åhus och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Åhus. Kontakta ett par olika företag i Åhus för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Åhus.

Redovisningskonsultfakta om orten Åhus

I Åhus finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Åhus.

Åhus är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län, belägen vid Helge åns norra utlopp i Hanöbukten. Åhus har 9 423 åretruntboende (2010)[1] och en betydande sommarpopulation. Varje år ordnas Åhus Beachhandboll Festival och Åhus Beach Soccer som lockar många spelare och besökare.

Yta: 963,09 hektar
Invånarantal: 9423, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Åhus när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Åhus.

Sammanlagt hittade vi i Åhus 7 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Åhus passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Skåne.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.