Redovisningskonsult i Kisa

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Kisa - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Kisa som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Kisa. Sammanlagt finns det 2 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Kisa att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Kisa. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Kisa.
Annons:

Redovisningskonsulter i Kisa

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Kisa som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Kisa.

LRF Konsult
Storg. 3 B
590 38 KISA


Solhaga Bokföring KB
Nyg. 41
590 36 KISA

Annons:

Redovisningsbyrå i Kisa

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Kisa är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Kisa. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Kisa som driver enskild firma eller aktiebolag i Kisa och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Kisa. Kontakta ett par olika företag i Kisa för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Kisa.

Redovisningskonsultfakta om orten Kisa

I Kisa finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Kisa.

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Kisa när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Kisa.

Sammanlagt hittade vi i Kisa 2 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Kisa passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Östergötland.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.