Redovisningskonsult i Överkalix

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Överkalix - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Överkalix som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Överkalix. Sammanlagt finns det 3 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Överkalix att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Överkalix. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Överkalix.
Annons:

Redovisningskonsulter i Överkalix

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Överkalix som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Överkalix.

Skatte Och Ekonomi I Norr, AB
S. Brännag. 11
956 31 ÖVERKALIX


Överkalix Redovisningsbyrå
Storgatan 33
956 31 Överkalix


BFK, Ekonomi AB
Storgatan 11
956 31 Överkalix

Annons:

Redovisningsbyrå i Överkalix

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Överkalix är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Överkalix. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Överkalix som driver enskild firma eller aktiebolag i Överkalix och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Överkalix. Kontakta ett par olika företag i Överkalix för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Överkalix.

Redovisningskonsultfakta om orten Överkalix

I Överkalix finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Överkalix.

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Överkalix när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Överkalix.

Sammanlagt hittade vi i Överkalix 3 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Överkalix passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Norrbotten.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.