Redovisningskonsult i Luleå

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Luleå - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Luleå som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Luleå. Sammanlagt finns det 12 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Luleå att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Luleå. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Luleå.
Annons:

Redovisningskonsulter i Luleå

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Luleå som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Luleå.

Nrt Ekonomikonsult AB
Storgatan 44
972 31 Luleå


Revisionsbyrå Kenneth R Taavo
Aurorum 2
977 75 LULEÅ


PwC
Kungsgatan 5
972 34 Luleå


LRF Konsult
Smedjegatan 16
972 33 Luleå


Ekonomen Arenvall
Väringgatan 6
976 31 Luleå


Ljungberg & Nilsson Redovisningstjänster I Luleå AB
Volontärg. 12
974 43 LULEÅ


AnnaM Redovisning AB
Munkebergsgatan 11
973 41 Luleå


Wahlquist Redovisning & Revision AB
Banv. 9
973 46 LULEÅ


Wahlquist Ekonomi, AB
Banv. 9 D
973 46 LULEÅ


Christer Enryd Revision & Rådgivning, AB
Furug. 1
972 42 Luleå


Sundströms Bokförings- & Revisionsbyrå
N. Strandg. 8
972 39 Luleå


ADM Ekonomikonsult AB
Hornsg. 12
972 36 LULEÅ

Annons:

Redovisningsbyrå i Luleå

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Luleå är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Luleå. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Luleå som driver enskild firma eller aktiebolag i Luleå och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Luleå. Kontakta ett par olika företag i Luleå för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Luleå.

Redovisningskonsultfakta om orten Luleå

I Luleå finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Luleå.

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånarantal: 46607, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Luleå när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Luleå.

Sammanlagt hittade vi i Luleå 12 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Luleå passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Norrbotten.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.