Redovisningskonsult i Kiruna

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Kiruna - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Kiruna som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Kiruna. Sammanlagt finns det 6 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Kiruna att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Kiruna. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Kiruna.
Annons:

Redovisningskonsulter i Kiruna

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Kiruna som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Kiruna.

Contera Redovisningsbyrå AB, SRF
Steinholtzgatan 4
981 32 KIRUNA


PwC
Arent Grapegatan 29A
981 32 Kiruna


Lissos Redovisningstjänst
Åsv. 1
981 92 KIRUNA


Magnusson Revision AB, Gunilla
Åkareg. 4
981 32 KIRUNA


Veta Virpis Ekonomitjänst, AB
Utterv. 11
981 37 Kiruna


HB Eko Ekonomi
Bryggareg. 4
981 34 KIRUNA

Annons:

Redovisningsbyrå i Kiruna

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Kiruna är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Kiruna. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Kiruna som driver enskild firma eller aktiebolag i Kiruna och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Kiruna. Kontakta ett par olika företag i Kiruna för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Kiruna.

Redovisningskonsultfakta om orten Kiruna

I Kiruna finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Kiruna.

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Kiruna när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Kiruna.

Sammanlagt hittade vi i Kiruna 6 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Kiruna passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Norrbotten.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.