Redovisningskonsult i Kalix

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Kalix - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Kalix som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Kalix. Sammanlagt finns det 6 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Kalix att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Kalix. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Kalix.
Annons:

Redovisningskonsulter i Kalix

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Kalix som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Kalix.

PwC
Lejonsgatan 4
952 34 Kalix


Ekonomisten
Bondersbyn 610
952 92 Kalix


Leenas Redovisningstjänst
Kilnäset 130
952 94 Kalix


Redovisningsbyrån REKO HB
Centralg. 11
952 34 Kalix


Pettersson Ekonomi & Redovisning AB
Vattenv. 12
952 35 KALIX


Skatte & Ekonomikonsult
Hedv. 7
952 51 KALIX

Annons:

Redovisningsbyrå i Kalix

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Kalix är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Kalix. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Kalix som driver enskild firma eller aktiebolag i Kalix och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Kalix. Kontakta ett par olika företag i Kalix för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Kalix.

Redovisningskonsultfakta om orten Kalix

I Kalix finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Kalix när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Kalix.

Sammanlagt hittade vi i Kalix 6 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Kalix passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Norrbotten.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.