Redovisningskonsult i Gällivare

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Gällivare - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Gällivare som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Gällivare. Sammanlagt finns det 8 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Gällivare att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Gällivare. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Gällivare.
Annons:

Redovisningskonsulter i Gällivare

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Gällivare som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Gällivare.

Redovisningstjänst Ragnhild Ahlbäck
Stallarv. 11
982 38 GÄLLIVARE


PwC
Storg. 21 A
982 32 GÄLLIVARE


Rredovisning I Dokkas AB
Dokkas 17
982 92 GÄLLIVARE


Redovisningstjänst AB, Håkan Åneskog
Stallarv. 11 B
982 38 GÄLLIVARE


Redovisningstjänst I Gällivare AB
Stallarv. 11 B
982 38 GÄLLIVARE


Novia Ekonomi AB
Lasarettsgatan 52
982 34 Gällivare


Ekonomikonsult I Malmfälten, AB
Postg. 5 A
982 31 Gällivare


Redovisningsfirma Bahlstedt
Myråsen 23
982 38 GÄLLIVARE

Annons:

Redovisningsbyrå i Gällivare

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Gällivare är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Gällivare. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Gällivare som driver enskild firma eller aktiebolag i Gällivare och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Gällivare. Kontakta ett par olika företag i Gällivare för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Gällivare.

Redovisningskonsultfakta om orten Gällivare

I Gällivare finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Gällivare.

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Gällivare när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Gällivare.

Sammanlagt hittade vi i Gällivare 8 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Gällivare passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Norrbotten.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.