Redovisningskonsult i Boden

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Boden - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Boden som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Boden. Sammanlagt finns det 11 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Boden att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Boden. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Boden.
Annons:

Redovisningskonsulter i Boden

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Boden som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Boden.

Bodens Redovisning & Konsult
Fabriksg. 6
961 31 Boden


Bokföringsbyrån, Ekonomi & Skattejuridik AB
Stureg. 16
961 33 Boden


Ekonomihuset
Garvaregatan 7B
961 64 Boden


MP Ekonomi AB
Kopplingsv. 10 C
961 38 BODEN


Wiks Revisionsbyrå KB
Smedjeg. 1
961 75 Boden


Monica & Pernilla Ekonomi AB
Kopplingsv. 10
961 38 BODEN


AB Wedéns Redovisningsservice
Övre Heden 26
961 95 Boden


Nordred KB
Kuskv. 2 C
961 74 BODEN


Ekonomihuset I Norr KB
Garvareg. 7 B
961 64 Boden


RD ekonomi & administration HB
Spelmansv. 22
961 46 Boden


ANNEs ekonomitjänst
Citronv. 23
961 48 Boden

Annons:

Redovisningsbyrå i Boden

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Boden är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Boden. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Boden som driver enskild firma eller aktiebolag i Boden och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Boden. Kontakta ett par olika företag i Boden för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Boden.

Redovisningskonsultfakta om orten Boden

I Boden finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Boden.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Boden när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Boden.

Sammanlagt hittade vi i Boden 11 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Boden passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Norrbotten.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.