Redovisningskonsult i Ljungby

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Ljungby - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Ljungby som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Ljungby. Sammanlagt finns det 8 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Ljungby att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Ljungby. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Ljungby.
Annons:

Redovisningskonsulter i Ljungby

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Ljungby som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Ljungby.

Ljungby Ekonomitjänst AB
Hagatorpsvägen 16
341 40 Ljungby


MERIT ekonomi & juridik
Storg. 3
341 43 Ljungby


KPMG
Köpmansgatan 18
341 30 Ljungby


Sunnerbo Redovisning
Gästgivareg. 9
341 33 LJUNGBY


Revisionsfirman Stefan Roubert & Co AB
Gästgivareg. 9
341 33 LJUNGBY


Sunnerbo Redovisning & Revision
Gästgivareg. 9
341 33 LJUNGBY


LGR Företagsrevision AB
Stationsgatan 2
341 60 Ljungby


LRF Konsult
Garvaren
341 60 Ljungby

Annons:

Redovisningsbyrå i Ljungby

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Ljungby är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Ljungby. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Ljungby som driver enskild firma eller aktiebolag i Ljungby och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Ljungby. Kontakta ett par olika företag i Ljungby för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Ljungby.

Redovisningskonsultfakta om orten Ljungby

I Ljungby finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Ljungby.

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Ljungby när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Ljungby.

Sammanlagt hittade vi i Ljungby 8 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Ljungby passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Kronoberg.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.