Redovisningskonsult i Lessebo

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Lessebo - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Lessebo som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Lessebo. Sammanlagt finns det 2 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Lessebo att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Lessebo. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Lessebo.
Annons:

Redovisningskonsulter i Lessebo

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Lessebo som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Lessebo.

Företagsservice, Gull-Maj Elmgren
Flottareg. 13
365 33 LESSEBO


Baker Tilly Sydost AB
Bruksg. 2
365 31 LESSEBO

Annons:

Redovisningsbyrå i Lessebo

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Lessebo är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Lessebo. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Lessebo som driver enskild firma eller aktiebolag i Lessebo och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Lessebo. Kontakta ett par olika företag i Lessebo för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Lessebo.

Redovisningskonsultfakta om orten Lessebo

I Lessebo finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Lessebo.

Lessebo är en tätort och centralort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen vid Lesseboån, sjön Läens avlopp till Öjen. Det finns ett pappersbruk i Lessebo där många i orten arbetar, bruket är privatägt efter att Vida AB tidigare ägt det. Här finns också Lessebo Handpappersbruk där man fortsätter med den gamla konsten att tillverka papper.

Yta: 339,83 hektar
Invånarantal: 2737, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Lessebo när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Lessebo.

Sammanlagt hittade vi i Lessebo 2 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Lessebo passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Kronoberg.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.