Redovisningskonsult i Långasjö

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Långasjö - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Långasjö som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Långasjö. Sammanlagt finns det 1 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Långasjö att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Långasjö. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Långasjö.
Annons:

Redovisningskonsulter i Långasjö

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Långasjö som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Långasjö.

Älmeboda Revisionsbyrå AB
Flaken
361 95 Långasjö

Annons:

Redovisningsbyrå i Långasjö

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Långasjö är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Långasjö. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Långasjö som driver enskild firma eller aktiebolag i Långasjö och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Långasjö. Kontakta ett par olika företag i Långasjö för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Långasjö.

Redovisningskonsultfakta om orten Långasjö

I Långasjö finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Långasjö.

Långasjö är en tätort i Emmaboda kommun och kyrkby i Långasjö socken i Kalmar län. Långasjö ligger i utvandrarbygden. Några kilometer bort ligger Vilhelm Mobergs födelsebygd. Kyrkan ligger belägen vid Långasjösjön. I kyrkan finns en altartavla som är målad av Elisabeth Bergstrand-Poulsen.

Yta: 75,00 hektar
Invånarantal: 348, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Långasjö när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Långasjö.

Sammanlagt hittade vi i Långasjö 1 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Långasjö passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Kalmar.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.