Redovisningskonsult i Läckeby

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Läckeby - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Läckeby som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Läckeby. Sammanlagt finns det 2 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Läckeby att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Läckeby. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Läckeby.
Annons:

Redovisningskonsulter i Läckeby

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Läckeby som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Läckeby.

Thours Redovisningsbyrå
Lund 565
395 97 Läckeby


Lasses Redovisningstjänst HB
Svartingstorp
395 98 LÄCKEBY

Annons:

Redovisningsbyrå i Läckeby

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Läckeby är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Läckeby. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Läckeby som driver enskild firma eller aktiebolag i Läckeby och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Läckeby. Kontakta ett par olika företag i Läckeby för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Läckeby.

Redovisningskonsultfakta om orten Läckeby

I Läckeby finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Läckeby.

Läckeby är en tätort som ligger cirka 17 km norr om Kalmar i Kalmar kommun i Kalmar län. Idag består Läckeby till största delen av småhus, men vid centrum, där även en pizzeria och livsmedelsbutik finns, är det även en del tvåvåningslägenheter. I Läckeby finns Åbyskolan som erbjuder förskola och årskurserna 1-6.

Yta: 101,88 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Läckeby när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Läckeby.

Sammanlagt hittade vi i Läckeby 2 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Läckeby passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Kalmar.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.