Redovisningskonsult i Kalmar

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Kalmar - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Kalmar som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Kalmar. Sammanlagt finns det 10 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Kalmar att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Kalmar. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Kalmar.
Annons:

Redovisningskonsulter i Kalmar

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Kalmar som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Kalmar.

Revisionsbyrån Kerstin Lindgren AB
Borgmästaregatan 4
392 35 Kalmar


Ekonomibyrån Jord & Skog AB
Husängsv. 2
392 39 Kalmar


Redovisningskonsulterna i Kalmar AB
Skeppsbron 5
392 31 Kalmar


Sethssons Redovisning HB
Långviksvägen 31
392 47 Kalmar


ML Konsult på Kvarnholmen AB
S. Långg. 19
392 32 KALMAR


K10 Redovisning I Kalmar AB
Slottsv. 3 E
392 33 Kalmar


PwC
Stuvaregatan 7
392 31 Kalmar


Fortner AB
S. Långg. 18 A
392 32 KALMAR


Svensk Redovisning
Skeppsbron 5
392 31 Kalmar


Melcob Redovisning AB
Smedjeg. 6
392 39 Kalmar

Annons:

Redovisningsbyrå i Kalmar

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Kalmar är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Kalmar. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Kalmar som driver enskild firma eller aktiebolag i Kalmar och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Kalmar. Kontakta ett par olika företag i Kalmar för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Kalmar.

Redovisningskonsultfakta om orten Kalmar

I Kalmar finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Kalmar.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Kalmar när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Kalmar.

Sammanlagt hittade vi i Kalmar 10 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Kalmar passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Kalmar.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.