Redovisningskonsult i Kungsbacka

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Kungsbacka - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Kungsbacka som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Kungsbacka. Sammanlagt finns det 8 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Kungsbacka att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Kungsbacka. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Kungsbacka.
Annons:

Redovisningskonsulter i Kungsbacka

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Kungsbacka som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Kungsbacka.

Tillväxt & Ekonomi Sverige AB
Kabelg. 9
434 37 KUNGSBACKA


Ekonomibyrån i Kungsbacka AB
Energig. 17 H
434 37 KUNGSBACKA


Kungsbacka Revisionsbyrå AB
Energig. 17 H
434 37 KUNGSBACKA


Modern Ekonomi Kungsbacka
Faktorv. 9
434 37 KUNGSBACKA


Nyqvist Ekonomikonsult AB
Tallstigen 3
434 91 KUNGSBACKA


PwC
Varlabergsvägen 29
434 39 Kungsbacka


Revisorsringen Sverige AB
Österg. 12
434 30 Kungsbacka


Nyera Redovisning AB
Varlabergsv. 21
434 39 KUNGSBACKA

Annons:

Redovisningsbyrå i Kungsbacka

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Kungsbacka är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Kungsbacka. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Kungsbacka som driver enskild firma eller aktiebolag i Kungsbacka och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Kungsbacka. Kontakta ett par olika företag i Kungsbacka för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Kungsbacka.

Redovisningskonsultfakta om orten Kungsbacka

I Kungsbacka finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Kungsbacka.

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Kungsbacka när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Kungsbacka.

Sammanlagt hittade vi i Kungsbacka 8 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Kungsbacka passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Halland.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.