Redovisningskonsult i Lyckeby

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Lyckeby - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Lyckeby som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Lyckeby. Sammanlagt finns det 1 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Lyckeby att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Lyckeby. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Lyckeby.
Annons:

Redovisningskonsulter i Lyckeby

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Lyckeby som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Lyckeby.

KrK Redovisningskonsult
Solrosv. 7
371 63 LYCKEBY

Annons:

Redovisningsbyrå i Lyckeby

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Lyckeby är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Lyckeby. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Lyckeby som driver enskild firma eller aktiebolag i Lyckeby och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Lyckeby. Kontakta ett par olika företag i Lyckeby för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Lyckeby.

Redovisningskonsultfakta om orten Lyckeby

I Lyckeby finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Lyckeby.

Lyckeby är en del av tätorten Karlskrona och före detta tätort i Karlskrona kommun, sedan 1970 sammanvuxen med Karlskrona. Samhället är beläget vid mynningen av Lyckebyån. Lyckeby hade tidigare stadsprivilegier och gick då under namnet Lyckå. Senare gav det namn åt Lyckeby landskommun, som införlivades i Karlskrona stad 1967.

Yta:
Invånarantal: 4129, år 2008

Här kan du ta del av ytterligare information om Lyckeby när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Lyckeby.

Sammanlagt hittade vi i Lyckeby 1 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Lyckeby passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Blekinge.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.