Redovisningskonsult i Karlshamn

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Karlshamn - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Karlshamn som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Karlshamn. Sammanlagt finns det 11 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Karlshamn att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Karlshamn. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Karlshamn.
Annons:

Redovisningskonsulter i Karlshamn

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Karlshamn som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Karlshamn.

Andersson & Co Redovisning & Revision
Drottningg. 40
374 35 KARLSHAMN


Redovisningskonsulterna SARI & Co AB
Drottningg. 64
374 36 Karlshamn


Sjöholms Revisionsbyrå AB
Ronnebygatan 13
374 35 Karlshamn


PwC
Varvsg. 6
374 35 KARLSHAMN


KPMG
Ågatan 4
374 36 Karlshamn


Mats Sjöholms Revisionsbyrå AB
Drottningg. 64
374 36 Karlshamn


Bokföringsbyrån AB
Drottningg. 64
374 36 Karlshamn


EY
Erik Dahlbergsv. 24
374 37 KARLSHAMN


LRF Konsult
Prinsg. 13 -15
374 33 KARLSHAMN


Digitala Byrån I Karlshamn AB
Vårv. 13
374 30 Karlshamn


Kya Ekonomi I Blekinge AB
Parkg. 9
374 34 Karlshamn

Annons:

Redovisningsbyrå i Karlshamn

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Karlshamn är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Karlshamn. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Karlshamn som driver enskild firma eller aktiebolag i Karlshamn och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Karlshamn. Kontakta ett par olika företag i Karlshamn för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Karlshamn.

Redovisningskonsultfakta om orten Karlshamn

I Karlshamn finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här kan du ta del av ytterligare information om Karlshamn när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Karlshamn.

Sammanlagt hittade vi i Karlshamn 11 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Karlshamn passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Blekinge.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.