Redovisningskonsult i Asarum

Annons:
Erfarna och duktiga redovisningskonsulter i Asarum - här guidar vi dig till dom bästa bokföringsbyråerna och redovisningsbyråerna i Asarum som har redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med uppgifter som t.ex. löpande bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning i Asarum. Sammanlagt finns det 8 olika redovisningsbyråer med redovisningskonsulter i Asarum att välja mellan när du behöver hjälp med din bokföring i Asarum. Nedan hittar du vår lista över alla redovisningskonsulter i Asarum.
Annons:

Redovisningskonsulter i Asarum

Här kan du ta del av vår lista över alla redovisningskonsulter i Asarum som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med bokföring, redovisning eller deklaration i Asarum.

Carlshamns Redovisningsbyrå AB
Hokavägen 255
374 92 Asarum


Npn Konsult
Elsebrånev. 550
374 91 ASARUM


Redovisningsbyrån Larsson & Ståhlberg AB
Smidesv. 5
374 50 Asarum


Orcus Konsult
Torarpsv. 291
374 91 ASARUM


Håkan Nilsson
Tararps Byv. 130
374 91 ASARUM


Jan Ekonomikonsult AB
Gäddv. 8
374 51 ASARUM


Al.Fredsson Ma.ria Ekonomi AB
Grönviksv. 12
374 91 ASARUM


Tönnerviks Karlshamn AB
Tegelmästarev. 29
374 51 ASARUM

Annons:

Redovisningsbyrå i Asarum

Många av våra redovisningskonsulter som är verksamma i Asarum är anställda och arbetar hos någon redovisningsbyrå i Asarum. Dock finns det ett stort antal redovisningskonsulter i Asarum som driver enskild firma eller aktiebolag i Asarum och sköter då sin egen bokföring. I listan ovan ser du vilka redovisningsbyråer som finns i Asarum. Kontakta ett par olika företag i Asarum för att ta reda på aktuella tjänster inom bokföring, deklaration och redovisning i Asarum.

Redovisningskonsultfakta om orten Asarum

I Asarum finns det som numera bekant minst en verksam redovisningskonsult, nedan hittar du en del generell information om Asarum.

Asarum är en del av tätorten Karlshamn i Karlshamns kommun och kyrkby i Asarums socken i Blekinge län. Fram till 1970 var orten en egen tätort for att då växa samman med Karlshamn. I Asarum bodde det 7 773 personer (2007).

Yta:
Invånarantal: 7773, år 2007

Här kan du ta del av ytterligare information om Asarum när du vill veta mer än saker relaterat till redovisningskonsult i Asarum.

Sammanlagt hittade vi i Asarum 8 olika bokföringsbyråer och redovisningskonsulter som du kan välja mellan när du behöver hjälp med bokföring, bokslut, deklaration eller annan redovisning. Skulle det vara så att inga av dessa redovisningskonsulterna i Asarum passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra redovisningskonsulter i Blekinge.

Redovisningskonsulter i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta bokföringsbyråer och företag där du kan anlita redovisningskonsulter i Sverige.